سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک و تی-موبایل از اوایل ۲۰۲۵ آزمایش می‌شود

68
0
سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک و تی-موبایل از اوایل ۲۰۲۵ آزمایش می‌شود

شرکت مخابراتی تی-موبایل آمریکا و استارلینک اعلام کرده‌اند که از اوایل سال ۲۰۲۵ آزمایش سرویس اینترنت ماهواره‌ای مستقیم برای گوشی‌های هوشمند را آغاز خواهند کرد. در این پروژه، کاربران می‌توانند مستقیماً به اینترنت ماهواره‌ای دسترسی داشته باشند، بدون اینکه نیاز به تجهیزات اضافی باشد.

دعوت به همکاری در آزمایش اولیه

تی-موبایل از علاقه‌مندان دعوت کرده است تا برای شرکت در این آزمایش‌ها ثبت‌نام کنند. این سرویس که با نام Direct to Cell شناخته می‌شود، به کاربران امکان می‌دهد از طریق گوشی‌های سازگار، به شبکه ماهواره‌ای متصل شوند.

نقطه عطف استارلینک

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس و استارلینک، اخیراً اعلام کرد که این شرکت موفق شده است اولین سری ماهواره‌های Direct to Cell را که مخصوص اتصال مستقیم به گوشی‌های هوشمند طراحی شده‌اند، تکمیل کند. این ماهواره‌ها گامی بزرگ در توسعه فناوری اینترنت ماهواره‌ای به شمار می‌روند.

جزئیات همکاری تی-موبایل و استارلینک

به گزارش ورج، تی-موبایل به‌عنوان اولین اپراتور مخابراتی در آمریکا که از این فناوری بهره می‌برد، قصد دارد از قابلیت ارسال پیامک ماهواره‌ای در مراحل اولیه استفاده کند. در مراحل بعدی، قابلیت‌های ارسال پیام صوتی و اینترنت پرسرعت نیز به این سرویس اضافه خواهد شد.

این سرویس برای تمام مشترکانی که از طرح‌های پس‌پرداخت استفاده می‌کنند و گوشی‌های آن‌ها با فناوری ارتباطات ماهواره‌ای سازگار است، در دسترس خواهد بود. البته، هنوز لیست کاملی از دستگاه‌های سازگار منتشر نشده است.

تأییدیه‌های قانونی و پیشرفت‌ها

کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) ماه گذشته مجوزهای لازم برای این همکاری را صادر کرده است. در همین راستا، تی-موبایل اولین آزمایش‌های این سرویس را با فعال‌سازی هشدارهای اضطراری در ماه سپتامبر آغاز کرده و همچنین امکان ارسال پیام‌های متنی ماهواره‌ای را برای مناطقی که تحت تأثیر طوفان قرار گرفته بودند، فراهم کرده است.

گسترش پروژه در سال ۲۰۲۵

فعال‌سازی قابلیت Direct to Cell جدیدترین گام در همکاری‌های تی-موبایل و استارلینک است که انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۵ به طور گسترده‌ای در دسترس کاربران قرار گیرد.

نتیجه‌گیری:

این فناوری می‌تواند تحولی در دسترسی به اینترنت در مناطق دورافتاده و بحران‌زده ایجاد کند. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در آزمایش‌های اولیه و بهره‌مندی از این فناوری پیشرفته، از همین حالا ثبت‌نام کنند.

سحر محمدیان فر
نوشته شده توسط

سحر محمدیان فر

چند سالی هست که علاقه زیادی به حوزه تکنولوژی دارم و سعی میکنم بروزترین مقالات رو در اختیارتون قرار بدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *