این فضانورد که اوایل شهریورماه امسال به ایستگاه فضایی بینالمللی رفت، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، اولین تجربه خوردن قرمهسبزی در فضای این ایستگاه را به اشتراک گذاشته است. مقبلی در پست خود اعلام کرد که در طول آخر هفته جاری با همراهانش یکی از غذاهای ایرانی مورد علاقه خود را میل کرده است و این غذا را به شیوه سنتی، یعنی با برنج خوردند. او افزود: “متأسفانه تهدیگ در کار نبود.”
همچنین، مقبلی در پست خود معنای اصطلاح “نوش جان” را برای مخاطبان بینالمللیاش توضیح داده و از اینکه بخشی از فرهنگ خود را با همکارانش به اشتراک گذاشته، خوشحال است. به نظر میرسد که سایر فضانوردان هم از قرمهسبزی لذت بردهاند.
این فضانورد ایرانیتبار توضیح داد: “عطر و مزه قرمهسبزی فوقالعاده بود و من را به خانه برگرداند. فکر میکنم این اولین بار بود که کسی در فضا از قرمهسبزی بهره برده است!”
یاسمین مقبلی فضانورد ناساست که مأموریت چندماهه خود را در ایستگاه فضایی بینالمللی سپری میکند. چندی قبل، در راهپیمایی فضایی او و همکارش، یک کیسه ابزار گم شد ولی بعداً آن را پیدا کردند.
ایستگاه فضایی بینالمللی همیشه میزبان گروهی از فضانوردان از کشورهای مختلف بوده است و اینبار نیز یک ایرانی در میان آنها حضور دارد. البته یاسمین مقبلی متولد کشور آلمان است اما خانوادهای ایرانی دارد. او فارغالتحصیل دانشگاه MIT است و هزاران ساعت پرواز را در کارنامه خود ثبت کرده است.